Tuesday, March 13, 2012

NOORMOOD 2012 esineja Voice of Voices

 NOORMOOD 2012 astub üles äge noortebänd Voice of Voices.

Kes nad on? Kust nad tulevad? Uuri välja:


Bänd pandi kokku 2011 aasta sügise alguses pärast pikka suve, kus sai arutatud pikalt, mida teha üldse tahame. Scott Murro (laul) ja Armand Sutt (soolokitarr) tahtsid raudselt koos teha bändi ning koos Scotiga tuli kaasa ka badass bassimees Siim Rohtväli, kellega koos on bändi tehtud juba oma 5 aastat! Armandiga tuli kaasa trummar Jürgen Ild, kes juba võitis Pärnu parima trummari tiitli, Bändomaania võistlusel ning esimeses bändiproovis leidsime, et vajame ka teist kitarristi, kelleks sai Sten Varatu.
Hetkel suurimad saavutused on olnud Pärnu Äikeseraadio Kõrvapai 2011 võitmine, kus meie lugu Resistance sai rahvapoolt väga palju hääli ning lugu kuulutati siis nö aastalooks! Samuti Pärnu bändide võistlusel, Bändomaania, saime 3 auhinda: parim bassimees, parim trummar ning eriauhinnaks oli pääse Noortebändile, kus saame siis end suuremalt näidata.
Muusikast nii palju, et väga sildistada ei oskagi ja ei taha ka! Tegemist on rock muusikaga ja polegi vaja rohkem öelda. Koos on 5 vägevat muusikut ning igaüks meist panustab väikse endamoodi šniti igasse loosse.
Hetkel ootame väga igasugu esinemisi ning oleme väga tänulikud, et meid Noormoele kutsuti esinema! Näeme Sugaris!

No comments:

Post a Comment